Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Övrigt / Ljus / Mulieres Naturligt Doftljus Forest, 120 ml

Mulieres doftljus Forest är handgjort av vax från raps som är ett giftfritt alternativ till paraffin. Rapsen är hållbart odlad i Europa, GMO-fri och biologiskt nedbrytbar. Ljuset har en frisk och klar doft av skog och natur som kommer från eteriska oljor av högsta kvalité. 

  • 100% naturliga ingredienser.
  • Doft av skog och natur.
  • Brinntid ca. 20 timmar.
  • Certifierat av Vegan Society.

Användning:

Håll inte ljuset tänt mer än 2-3 timmar. Låt ljuset brinna tills vaxet har smält ut till kanten av glaset. Håll ljuset skyddat från drag, och placera det på en värmeresistent yta undan från lättantändliga föremål.

Ingredienser (INCI):
Hydrogenated vegetable oil, Citrus aurantium bergamia fruit oil, Pinus sylvestris leaf oil, Picea mariana leaf oil.

Mulieres erbjuder naturliga tvätt- och rengöringsmedel som ger både ett renare hem och en renare värld. Mulieres produkter har skapats för medvetna konsumenter som vill ha naturliga och allergivänliga produkter som är effektiva. Produkterna är baserade på en hudvänlig olivoljetvål med exceptionellt rengörande egenskaper. De är biologiskt nedbrytbara och helt fria från parabener och petroleumämnen. Förpackningarna är från återvunnen och biologiskt nedbrytbar kartong och innehåller 70% mindre plast än vanliga tvättmedelsförpackningar. Mulieres produkter finns i tre ljuvliga dofter och i doftfritt. Alla dofter kommer från naturliga eteriska oljor.