Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Vattenflaskor & Termosar / Klean Kanteen Classic Vattenflaska - Black, 800 ml

Klean Kanteen Classic Black är en vattenflaska gjord för dig med ett aktivt liv. Dess enkelväggkonstruktion ger dig en flaska i behändig storlek med låg vikt, som är enkel att ta med på skogspromenaden, fjällvandringen, cykelturen, träningspasset, till lekparken med mera.

Tack vare högkvalitativt, livsmedelsklassat rostfritt stål är den säker och giftfri, och den absorberar heller inte eller ger ifrån sig smaker. Flaskan är pulverlackerad i en svart färg med Klean Kanteens slitstarka och miljövänliga Klean Coat™. Den medföljande sportkorken är spillsäker (ej 100% läckagesäker) och har en ögelfästpunkt så att du kan hänga flaskan på precis vad som helst.

  • Tillverkad av livsmedelsklassat rostfritt stål 18/8.
  • Stor öppning som passar isbitar.
  • Absorberar inte eller ger ifrån sig smaker.
  • Sportkork med avtagbar silikonpip för enkel rengöring.
  • Kompatibel med alla Classic-korkar.
  • Fri från BPA, ftalater och andra gifter.

Skötselråd:
Handdisk rekommenderas för Klean Kanteens lackerade flaskor. Ska inte frysas eller köras i mikrovågsugnen.

Mått:
Höjd: 276,2 mm
Bredd: 72,5 mm
Öppningsdiameter: 44 mm
Vikt: 212,6 g

OBS! Flaskan är inte avsedd för kolsyrade eller varma drycker.

Material:
Flaska: Rostfritt stål 18/8.
Sportkork: Polypropylen/PP #5, Silikon.

Ansvarsfullt tillverkad i Kina.

Klean Kanteen tillverkar hälsosamma, snygga och miljövänliga alternativ till flaskor, matlådor och sugrör av plast och aluminium. Produkterna är tillverkade av livsmedelsklassat rostfritt 18/8-stål av högsta kvalité, som varken absorberar eller ger ifrån sig smaker. Alla är fria från BPA, ftalater, bly och andra skadliga gifter.

Klean Kanteen är medlem av 1% For The Planet vilket betyder att de donerar mer än 1% av den årliga försäljningen till ideella organisationer som arbetar för att skydda och främja miljön på vår planet. Dessutom är Klean Kanteen ett B-Corporations certifierat företag. Det innebär att Klean Kanteen har en affärspolitik som stöder miljömässiga och rättvisa arbetsförhållanden.