Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
SOMMARREA - 10% på hela sortimentet!
Startsida / Mat & Dryck / Torkad Frukt & Bär / Khoisan Tea Ekologiskt Blåbärspulver, 30 g

Detta ekologiska blåbärspulver från Khoisan Tea innehåller 100% ekologiska malda blåbär och är en perfekt smaksättare i bakning, smoothies och matlagning. Utmärkt i t.ex. pannkakor, våfflor, milkshake, fruktsallad eller müsli. Blåbär är fulla av antioxidanter, vitaminer och mineraler och är ett väldigt populärt bär som används mycket i bakning.

Ingredienser:
100% pulver av vilda blåbär*. * = KRAV-ekologisk.

Ursprungsland: Producerad i Sydafrika med blåbär från Litauen.

Khoisan Tea är ett sydafrikanskt varumärke som förknippas med fantastiska Rooibos-teer och äkta bourbonvanilj. Under senare år har Khoisan Tea breddat sitt ekologiska sortiment och erbjuder nu även produkter för bakning och smaksättning. Samtliga produkter är ekologiska och flera av dem är även KRAV-märkta.

Bourbonvaniljen har sitt ursprung på Madagaskar och kännetecknas av en kraftfull, söt smak som är en perfekt smaksättare. Teerna odlas i Sydafrika, närmare bestämt i ett område utanför Kapstaden som är det enda stället i världen där Rooibosbuskarna växer. Det röda teet är naturligt fritt från koffein och passar därför också gravida och barn.Kanonpriser i butiken just nu!

Thai Kristall Deodorantstift
REA
2 storlekar
fr. 49 kr (75 kr)
Wooden Spoon Sunscreen Lotion Baby & Family SPF 50
-37%
2 storlekar
fr. 125 kr (199 kr)
c/o GERD B2 Hair Serum
REA
2 storlekar
fr. 24 kr (39 kr)