Stäng
(Välj varumärke)
Rawpowder Ekologiskt Maquibärpulver, 50 g
Rawpowder Ekologiskt Maquibärpulver, 50 g

Maqui är ett superbär som kommer från regnskogen i Chile där plantan växer på hårda bergsområden och absorberar en mängd näring från marken. Tack vare det är bären en av de mest antioxidantrika i världen. Dessutom är maquibär en utmärkt källa av vitamin A och C, kalcium, järn och kalium.

Rawpowders maquibär skördas av mapuchefolket, som slår på de flexibla trädgrenarna för att återvinna frukten, och sedan placera fallna löv och kvistar bredvid för att skapa gödsel. Frukten frystorkas och upphettas sedan för att förånga det frusna vattnet, därefter mals den till pulver. En hög procent av alla näringsämnen stannar kvar i frukten.

Användning:

Tillsätt 1-2 tesked av pulvret till mjölk, juice etc., alternativt så kan du strö det på din måltid.

Ingredienser:
Ekologiskt maquipulver.

Ursprungsland: Chile.

Förvaring:
Förvaras i ett kallt (kylskåp), mörkt och torrt utrymme. Öppnad förpackning bör tillslutas för att undvika fukt och förlänga hållbarheten. Förvaras utom räckhåll för barn.

Näringsinnehåll per 100 g:  
Energi 389 kcal / 1634 kJ
Fett 7,6 g
- varav mättade fettsyror <0,5 g
Kolhydrater 56 g
- varav naturligt socker 37 g
Fiber 18,5 g
Protein 5 g
Salt <0,01 gKlicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »