Stäng
(Välj varumärke)
Renee Voltaire Lantbuljong Original, 200 g
Renee Voltaire Lantbuljong Original, 200 g

Lantbuljong Original från Renée Voltaire är en god blandning av ekologiska grönsaker och kryddor som passar i både vegetariska rätter och till kött och fisk. Den ger maten en frisk och naturlig smak. Buljongen går även att använda som krydda – strö den över maten när du steker eller wokar eller ha i en nypa i kokvattnet.

Användning:

Som buljong:
1 msk = 1 buljongtärning. Använd 1 msk i 1 liter vatten. Kan varieras efter smak.

Som krydda:
En nypa i såsen, dippen och dressingen. En burk motsvarar cirka 18 buljongtärningar. Innehåller havssalt - salta sparsamt.

Ingredienser:
Havssalt (46%), Rismjöl*, Morot*, Lök*, Palsternacka*, Råsocker*, Jästextrakt* (läs mer nedan), Solrosolja*, Persilja*, Gurkmeja*, Libbsticka*, Vitlök*, Svartpeppar*. * = ekologisk.

Ursprungsland: Schweiz.

Vad är ”naturligt jästextrakt”?
Det naturliga jästextraktet i lantbuljongen är en ekologiskt odlad jästsvamp och innehåller varken soja eller gluten. Den finns där för att ge buljongen en rundare och godare smak och göra den lättlöslig i vatten.Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »