Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Mat & Dryck / Hälsa & Träning / Rawpowder Ekologiskt Bipollen, 150 g

Rawpowders ekologiska bipollen produceras i Spanien från flera blommor, inklusive cistus, lavendula och genista. Spanska bipollen anses vara den bästa i världen, inte bara på grund av dess söta smak, fräscha doft och vackra gyllene gula färg, utan också för sitt höga näringsvärde. Det är rikt på proteiner, fleromättade fettsyror, antioxidanter och essentiella enzymer.

Användning:

Tillsätt en tesked 1-2 gånger per dag i exempelvis vatten, juice eller smoothies. Kan även blandas i müsli. Dosen kan ökas vid behov.

Ingredienser:
Ekologiskt bipollen.

Ursprungsland: Spanien.

Förvaring:
Förvaras i ett svalt, mörkt och torrt utrymme. Öppnad förpackning bör tillslutas för att undvika fukt och förlänga hållbarheten. Förvaras utom räckhåll för barn.

Näringsinnehåll per 100 g:  
Energi 345 kcal / 1444 kJ
Fett 9 g
- varav mättade fettsyror 3,2 g
Kolhydrater 42 g
- varav naturligt socker 30 g
Fiber 12,4 g
Protein 18 g
Salt 0,2 g

Rawpowder är ett svenskt varumärke med många års erfarenhet av olika ekologiska rawpulver, kryddor, greens och superfoods. Rawpowders målsättning är att ge dig det bästa av naturens livsmedel. Nästan hela sortimentet från Rawpowder är ekologiskt, och de få produkter som inte är ekologiska växer vilt i områden långt från föroreningskällor.