Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Råvaror / DIY / Naturliga tillsatser / Akoma Activated Charcoal, 60 g

Akomas aktiva kol är ett finmalet pulver gjort på kokosnötskal. För att kolet ska bli aktiverat så bränns det först utan närvaro av syre. Därefter hettas kolet upp igen till mellan 800-1000°C tillsammans med vattenånga, vilket gör kolet mer poröst och absorberande.

Det aktiverade kolet drar effektivt till sig orenheter, toxiner och talgöverskott från huden likt en magnet och passar därför bra i hudvårdsprodukter som ska ge en djuprengörande effekt, exempelvis i ansiktsmasker och tvålar.

OBS! Endast för utvärtes bruk. Förtär ej produkten.

 

Ingredienser:
100% aktivt kol.

Akoma Skincare har specialiserat sig på naturliga hudvårdsprodukter tillverkade av rena växtingredienser från Afrika. De samarbetar med ett fairtrade-kooperativ i Ghana för att framställa rått sheasmör, kokosolja och kakaosmör som är viktiga beståndsdelar i produkterna. Akoma driver också ett eget kvinnokooperativ (Akoma Cooperative Multipurpose Society) för att sysselsätta kvinnor i lokala samhällen och ge dem en viktig inkomskälla.Kanonpriser i butiken just nu!

Biofood Ekologisk Grönsaksbuljong
REA
2 storlekar
fr. 36 kr (49 kr)
Powerfruits Ekologisk Gurkmeja Premium
-20%
2 storlekar
fr. 84 kr (105 kr)

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!