Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Råvaror / DIY / Naturlera / Loelle Marockansk Röd Lera, 150 g

En finmalen röd lera från Marocko som kan användas som ansiktsmask, schampo eller för att normalisera hårbottenproblem. Röd lera absorberar föroreningar från huden och håret, samtidigt som den tillför viktiga mineraler som järn och magnesium. Skillnader i mineralinnehåll gör att olika leror passar olika hudtyper bättre och sämre. Den här naturliga röda leran från Loelle passar särskilt bra för normal hudtyp.

  • Djuprengörande egenskaper.
  • Absorberar föroreningar från hud och hår.
  • Rik på mineraler och spårämnen.
  • Passar normal hudtyp.

Användning:

Lermask:
Blanda lerpulver med rosenvatten eller vanligt vatten till önskad konsistens. 10-50% lerpulver och resterande rosenvatten rekommenderas. Vid normal till torr hud kan du med fördel blanda i några droppar ekologisk kallpressad olja, till exempel arganolja.

Schampo:
Blanda lerpulver med rosenvatten eller vanligt vatten till en lös konsistens. Använd en större andel vatten än lera. Massera in och skölj ur. Låt inte leran torka i håret.

Ingredienser:
Moroccan red clay.

Svenska hudvårdsföretaget Loelle erbjuder naturliga, ekologiska och veganska skönhetsprodukter som är snälla mot både hud, miljö och odlare. Loelle arbetar direkt med kvinnokooperativ runt om i världen vilket ger kvinnorna en stabil inkomst och bättre välfärd.

De näringsrika produkterna tillverkas omsorgsfullt för hand och består av noga utvalda ingredienser som vårdar, stärker och återfuktar hud och hår. De prisbelönta produkterna har flera användningsområden och är så milda och rena att de kan användas av hela familjen. I sortimentet hittar du bland annat kallpressade oljor, ansiktsvatten, ansiktsmasker, serum och tvålar. Produkterna görs helt utan parabener, mineraloljor, silikoner och andra skadliga kemiska ingredienser.