Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hårvård / Rakning / Rakhyvlar & Tillbehör / Mühle Säkerhetshyvel Companion - Stängd kam

Mühle Companion är en stilren säkerhetsrakhyvel i unisex-modell, som är designad för en mild och skonsam rakning av både kropp, ansikte och huvud. Det som skiljer Companion från andra säkerhetshyvlar är att den är skapad för maximal säkerhet och för att undvika att du skär dig eller skrapar huden. Den passar utmärkt för dig som vill börja med traditionell våtrakning med säkerhetshyvel.

På båda sidor om topplattan finns rails för att du ska hitta den ideala vinkeln när du rakar dig. Om vinkeln är under 30 grader eller högre än 50 grader skapar railsen ett avstånd mellan bladet och huden. Det minskar risken för skärsår eller skrapsår. Dubbelrakbladet som används i säkerhetshyveln exponeras minimalt för att du ska få en mild och skonsam rakning. På sidorna om huvudet finns skydd som skyddar rakbladet från att sticka ut.

Companion har ett lite längre handtag, som med sin fingerprint design ger ett bra grepp. Det gör rakhyveln idealisk att använda för alla kroppsdelar (ben, intimområde, armhålor och bröst). Rakhyveln kommer med ett gråsvart snöre som gör det enkelt att hänga upp den på en krok efter eller under rakningen. Ett dubbeleggat rakblad ingår till rakhyveln.

  • Mild säkerhetshyvel för säker kroppsrakning.
  • Passar både kvinnor och män.
  • Rostfritt handtag och huvud av metall med matt finish.
  • Bra grepp på handtag även med blöta händer.
  • Smidig upphängning och utbytbart snöre.

Mått: 49 x 112 mm 
Vikt: 89 g

Material:
Metall.

Mühle är ett familjeföretag som grundades 1945 i Stützengrün, Tyskland av Hans-Jürgen Müller. Idag drivs det av tredje generationen och har växt till en världsledande tillverkare av rakprodukter. Mühle har ett komplett sortiment för våtrakning som kännetecknas av hög kvalité, vacker design och traditionellt hantverk. Produkterna tillverkas fortfarande i egna lokaler i Stützengrün för att säkerställa att de håller högsta kvalité och att de anställda har bra arbetsförhållanden.