(Välj varumärke)
Imse Vimse Ekologiska Trosskydd, 3-pack
Imse Vimse Ekologiska Trosskydd, 3-pack

Imse Vimses minibinda passar som trosskydd vid dagar med lättare flöde. Kan också användas i kombination med menskopp eller tamponger. Trosskyddet knäpps enkelt fast runt grenen i trosan och justeras med de två tryckknapparna för att hålla den på plats. Lägg den mönstrade sidan mot kroppen och den enfärgade sidan mot trosorna. Trosskyddet är tillverkat av 100% ekologisk bomull och förstärkt med ett tunt lager polyuretanlaminerat polyestertyg för att förhindra läckage.

Färg: Natur/vit med färgade kantsömmar.

Tvättråd

Efter användning sköljs antingen bindorna ur och läggs i kallt vatten med salt eller så får de torka som de är, man kan då med fördel använda lite galltvål eller vår citrondoftande tvättvål (naturlig fläckborttagning) innan tvätt.

Tvätta sedan bindorna i tvättmaskinen i 60°-90° med ditt vanliga tvättmedel. Använd inte sköljmedel, det förstör absorptionsförmågan och är inte bra för underlivsmiljön. Man kan istället tillsätta lite vinäger i sköljvattnet.

Låt bindorna lufttorka - då håller de längst - eller använd torktumlare eller torkskåp med låg temperatur.

Mått:
Längd: ca. 19 cm
Bredd med vingar: ca. 16 cm
Bredd utan vingar: ca. 7 cm

Material:
100% ekologisk bomull. Alla dambindsstorlekar är förstärkta med ett tunt lager polyuretanlaminerat polyestertyg för att hålla tätt.

Tillverkade i Turkiet.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »
Stäng