Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Kosmetika / Verktyg / Övrigt / Reused Remade Necessär av återanvända hotelltextilier

Vit necessär av återanvänd hotellfrotté som passar både för förvaring av smink och andra skönhetsprodukter. Necessären är broderad med logotyp och har en dragkedja upptill. Helt fodrad på insidan av återanvända hotellsängkläder. Finns i två storlekar: Small (rosa) och Medium (limegrön). 

Tvättråd:
Maskintvätt i 40 °C.

Mått:
Small: 18 x 12 cm
Medium: 25 x 17 cm

Material:
Återanvänd hotellfrotté och återanvänt hotellsänglinne.

Tillverkad i Pakistan.

Det innovativa svenska varumärket Reused Remade grundades år 2016 och har sedan dess arbetat för att ge kasserade hotelltextilier ett nytt värde genom upcycling och design. Varumärket grundades av Pia Walter och Josephine Alhanko med målet att accelerera övergången till hållbar konsumtion genom att resurseffektivisera användningen av redan producerat material. Sedan start har Reused Remade tagit vara på drygt 130 ton kasserade hotellakan.

Sortimentet består av sex olika produkter, samtliga producerade av 100% återanvänd hotelltextil. Hotelltextil håller hög kvalité eftersom det består av starka, tätt vävda tyger som ska tåla många tvättar och höga temperaturer. Med kollektionen vill Reused Remade erbjuda hållbara och kvalitativa skönhetsaccessoarer med lång livslängd som underlättar för konsument att tänka hållbart även i den dagliga skönhetsrutinen. Andra köpte även...