Varukorg(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Muggar & Tallrikar / Klean Kanteen Isolerad Tumbler med Sugrör - Emerald Bay, 473 ml

Klean Kanteen Insulated Tumbler Emerald Bay är en miljövänlig stålmugg med sugrör och lock i matchande färg. Tumbler är enkel att ta med när du är på språng och passar utmärkt för drycker som kaffe, smoothie, iste, juice, vatten och öl. Tumbler-muggen har Klean Kanteens spillsäkra presslock (ej läckagesäkert) som är BPA-fritt och lätt att rengöra med avtagbar silikonpackning. Det rostfria sugröret som medföljer kommer med en giftfri och avtagbar silikonpip. Insulated Tumbler Emerald Bay är pulverlackerad i en snygg matt turkos färg med Klean Kanteens Klean Coat™. Färgen är fyra gånger mer slitstark än tidigare och dessutom miljövänlig.

  • Slitstark konstruktion av rostfritt 18/8-stål.
  • Håller din dryck varm i upp till 4 timmar och kall upp till 20 timmar.
  • Ger inte ifrån sig eller kvarhåller smaker.
  • Nätt design, passar i de flesta mugghållare.
  • Inkluderar spillsäkert sugrörslock och sugrör.
  • Fri från bly, BPA och ftalater.

Skötselråd:
Handdisk rekommenderas för Klean Kanteens isolerade produkter. För noggrann rengöring rekommenderar vi ett gammaldags rengöringstips: Häll i ett par teskedar bakpulver i muggen. Fyll sedan på med hett vatten. Låt stå någon timma. Diska sedan rent. Muggen ska inte frysas eller köras i mikrovågsugn.

Mått mugg:
Höjd med sugrör: 250,2 mm
Höjd utan sugrör: 160 mm
Diameter: 88,9 mm
Öppningsdiameter: 78 mm
Vikt: 290 g

Mått sugrör:
Höjd: 226,1 mm
Diameter: 8 mm
Vikt: 15,6 g

OBS! Sugröret är inte avsett för varma drycker.

 

Material:
Rostfritt 18/8-stål av livsmedelskvalitet, polypropylen/PP #5 och silikon.

Ansvarsfullt tillverkad i Kina.

Klean Kanteen tillverkar hälsosamma, snygga och miljövänliga alternativ till flaskor, matlådor och sugrör av plast och aluminium. Produkterna är tillverkade av livsmedelsklassat rostfritt 18/8-stål av högsta kvalité, som varken absorberar eller ger ifrån sig smaker. Alla är fria från BPA, ftalater, bly och andra skadliga gifter.

Klean Kanteen är medlem av 1% For The Planet vilket betyder att de donerar mer än 1% av den årliga försäljningen till ideella organisationer som arbetar för att skydda och främja miljön på vår planet. Dessutom är Klean Kanteen ett B-Corporations certifierat företag. Det innebär att Klean Kanteen har en affärspolitik som stöder miljömässiga och rättvisa arbetsförhållanden.Tillbehör till Klean Kanteen Isolerad Tumbler med Sugrör - Emerald Bay, 473 ml

Andra köpte även...