Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Övrigt / Tvålkoppar / Suztain Tvålkopp Bambu

En fin tvålkopp från Suztain gjord i ekologisk och hållbart odlad bambu. Tvålkoppen har fyra ihåliga skåror och ett hål i botten så att vattnet lätt kan rinna bort. Detta gör att tvålen hinner torka ordentligt mellan användningstillfällena och därmed räcker längre. Bambun är polerad och behandlad med en livsmedelssäker olja som ger en sammetslen och samtidig mycket tålig yta som också klarar en fuktig tvål utan att spricka.

Bambu är ett extremt snabbväxande gräs som inte kräver bekämpningsmedel, konstbevattning eller konstgödsling. Dessutom är det lättviktigt, starkare än trä, naturligt fläckresistent och antibakteriellt. Bambu är därför ett mer hållbart alternativ än traditionellt trä.

Skötselråd:
Tvålkoppen kan behöva diskas när man byter tvål, inte minst om man byter till en annan variant då det kan sitta kvar lite tvålrester i koppen. Handdiska den i varmt vatten med ett miljövänligt diskmedel och torka torrt. Olja gärna in tvålkoppen med jämna mellanrum för att återuppliva bambuträet. Använd en neutral olja som till exempel din vanliga matolja.

Mått utsida:
Längd: 16 cm
Bredd: 8,5 cm
Höjd: 3 cm

Mått insida:
Längd: 14 cm
Bredd: 6,5 cm
Höjd: 1,8 cm

Material:
100% ekologisk bambu.

Tillverkad i Kina.

Danska Suztain specialiserar sig på prisvärda och hållbara hushållsprodukter som tillverkas med hänsyn till både miljö och socialt ansvarstagande. Som en naturlig del av detta fokuserar Suztain på att undvika onödig användning av plast och skadliga kemikalier i sina produkter till förmån för miljön och människors välbefinnande.Kanonpriser i butiken just nu!