Stäng
(Välj varumärke)
Akamuti Frankincense Body Moisturiser, 100 ml
Akamuti Frankincense Body Moisturiser, 100 ml

Akamuti Frankincense Body Moisturiser är en underbar kroppskräm som gör huden silkesmjuk med mandelolja, aprikoskärnolja och olivolja. Krämen har en rik, kryddig doft av Frankinsense. Frankinsense har använts av afrikanska stammar och beduinstammar i tusentals år för att rena och tona huden då det förbättrar hudens struktur och motverkar åldrande, ärrvävnad och livlös hy. Frankinsense sägs också rensa sinnet och dess rika arom är lugnande och ger tröst. Rekommenderas för alla hudtyper.

Användning:

Applicera en liten klick och smörj in där du vill. Dryg, lite räcker långt.

Ingredienser (INCI):
Sweet almond oil (prunus dulcis), Apricot kernel oil (prunus armenica), Beeswax (cera alba)*, Extra virgin olive oil (olea europa)*, Frankincense essential oil (boswellia carterii), Limonene**. * = ekologisk, ** = förekommer naturligt i eteriska oljor.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »