Stäng
(Välj varumärke)
Akamuti Liquid African Black Soap Frankincense & Patchouli, 250 ml
Akamuti Liquid African Black Soap Frankincense & Patchouli, 250 ml

En härligt krämig flytande tvål som både rengör, ger näring och återfuktar. Tvålen ser ut och känns som smält choklad och är naturligt parfymerad med eteriska oljor från patchouli och frankincense. Det bästa med denna tvål är dess höga innehåll av sheasmör som motverkar torrhet. 100% fri från SLES och konserveringsmedel!

Användning:

Tvålen passar perfekt för diskhon, bad eller dusch och kan användas för både ansiktet, händerna och kroppen. Fungerar också utmärkt som schampo för torrt, flygigt och afrohår. För normalt/fett hår kan man använda den som en förkonditionering innan man schamponerar.

Ingredienser:
Rosewater (rosa damascena)*, African black soap (saponifed wildcrafted virgin shea butter, palm oil, coconut oil & cocoa butter) (wildcrafted), Frankincense essential oil (boswellia carterii), Patchouli essential oil (pogostemon patchouli). limonene**. * = ekologisk, ** = förekommer naturligt i eteriska oljor.Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »