Stäng
(Välj varumärke)
Crearome Rasul Tvållera Pulver, 500 g
Crearome Rasul Tvållera Pulver, 500 g

Crearomes Rasullera i pulverform fungerar som en naturlig och mild rengöring för hud och hår, helt fritt från tillsatser. Den tar bort fett och smuts utan att torka ut och är även mild mot slemhinnor. Den rekommenderas särskilt vid känslig/torr hud och vid allergi mot tensider. Rasulleran är också mycket bra till hårtvätt, håret blir mjukt, glansigt och får volym.

Användning:

Strös över vattnet och låt sjunka utan omrörning. 15 g rasullera kan absorbera 25 ml vatten och sväller till en volym av ca 35 ml, denna mängd är lagom till en hårtvätt/kroppstvätt. Man kan tillsätta hydrolat, fuktbindare eller aktiva ämnen (t.ex. glycerol, örtextrakt eller eterisk olja). Gör man större mängder, håller blandningen i en till två veckor i burk med lock. Undvik kontakt med ögonen.

Ingredienser (INCI):
100% Maroccan lava clay.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »