Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Kroppsvård / Fast tvål / Marius Fabre Fast Aleppotvål, 200 g

Aleppotvål från Marius Fabre som tillverkas på traditionellt vis i Syrien med olivolja och lagerbärsolja. Aleppotvålen är en mild tvål som passar till kropp, ansikte och hår. Den är vårdande för alla hudtyper och passar särskilt bra för personer med känslig hy och hudproblem tack vare lagerbärsoljans lugnande och antiseptiska egenskaper. Olivoljan ger tvålen dess näringsgivande och rengörande egenskaper.

  • Innehåller 3% lagerbärsolja.
  • Passar alla hudtyper.
  • Fri från animaliskt innehåll, artificiella färgämnen, parfym och konserveringsmedel.

Ingredienser (INCI):
Sodium olivate, Aqua, Sodium laurelate (3%), Glycerin, Sodium chloride, Sodium hydroxide.

Marius Fabre är ett familjeföretag med egen tvålfabrik i Salon-de-Provence, en liten stad norr om Marseille. I fyra generationer har familjen Fabre tillverkat äkta Marseilletvål i Salon-de-Provence, där gammelfarfar Marius Fabre grundade företaget år 1900.

Marius Fabres olika produktserier är gjorda av noggrant utvalda vegetabiliska oljor och innehåller inga artificiella färgämnen, konserveringsmedel eller parabener. Till skillnad från de flesta tvålar på marknaden innehåller Marseilletvålen varken petroleumbaserade lösningsmedel eller animaliska fetter. Att tvålen är fosfatfri, vegetabilisk och har återvinningsbar förpackning gör den extra miljövänlig. En marseilletvål räcker mycket länge, särskilt om den får torka ordentligt, vilket också innebär att den är ovanligt prisvärd.