Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Kroppsvård / Flytande tvål / Akamuti Lavender & Geranium Liquid Soap, 250 ml

Akamuti Lavender & Geranium Liquid Soap är en underbart löddrande lavendeltvål som är väldoftande och lugnande. Perfekt för dig som älskar lavendel! Passar både som hand- och kroppstvål.

Ingredienser (INCI):
Water (aqua), Saponified sunflower oil (potassium oleate)*, Saponified coconut oil (potassium cocoate)*, Lavender essential oil (lavandula angustifolia), Geranium essential oil (pelargonium graveolons). Vegetable glycerine*, Citric acid (potassium citrate), Linalool**, Citronellol**, Geraniol**, Limonene**. * = ekologisk, ** = förekommer naturligt i eteriska oljor.

Akamuti är ett brittiskt varumärke som tillverkar ekologiska kroppsvårdsprodukter med hänsyn till social hållbarhet och etiskt ansvarsantagande. Produkterna är handgjorda av helt naturliga ingredienser och innehåller aldrig några kemiska ingredienser. Eftersom Akamuti tror på hållbar och etisk handel, används så många rättvisemärkta ingredienser som möjligt från utsatta samhällen runt om i världen. Deras ekologiska bivax och honung kommer från biodlare i Zambia och hjälper till att bevara stamsamhällena och de skogar som de bor i. Sheasmöret kommer från kvinnokooperativ i Ghana som hjälper till att finansiera projekt för förnybar energi.