Stäng
(Välj varumärke)
Akamuti Liquid African Black Soap Unscented, 250 ml
Akamuti Liquid African Black Soap Unscented, 250 ml

En underbart krämig, oparfymerad flytande tvål som ser ut och känns som smält choklad! Dess fylliga och krämiga karaktär gör den idealisk för hudproblem och hud som behöver lite återfuktning. Det bästa med denna tvål är dess höga innehåll av sheasmör vilket kan motverka torrhet.

Tvålen passar perfekt för diskhon, bad eller dusch och kan användas för både ansiktet, händerna och kroppen. Fungerar också utmärkt som schampo för torrt, flygigt och afrohår. För normalt/fett hår kan man använda den som en förkonditionering innan man schamponerar.

100% fri från SLES och konserveringsmedel!

Saponifed wildcrafted virgin shea butter, Coconut oil, Palm oil & cocoa butter**, Rosewater (rosa damascena)*. * = ekologisk, ** = rättvist handlat, hållbart skördat samt viltskördat.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »