Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Kroppsvård / Flytande tvål / Akamuti Kitchen Garden Liquid Hand Soap, 250 ml

Akamuti Kitchen Garden Liquid Hand Soap är en ekologisk flytande handtvål som är oumbärlig för att ta bort lukt från köket och smuts från trädgården. Med ekologisk pepparmynta och antiseptisk tea tree blir händerna fräscht mintdoftande.

Ingredienser (INCI):
Water (aqua), Saponified sunflower oil (potassium oleate)*, Saponified coconut oil (potassium cocoate)*, Vegetable glycerine*, Citric acid (potassium citrate), Community traded peppermint essential oil* (mentha piperita), Tea tree essential oil (malaleuca alternifolia)*, Vegetable glycerin, Citric acid, Linalool**, Limonene**. * = ekologisk, ** = förekommer naturligt i eteriska oljor.

Akamuti är ett brittiskt varumärke som tillverkar ekologiska kroppsvårdsprodukter med hänsyn till social hållbarhet och etiskt ansvarsantagande. Produkterna är handgjorda av helt naturliga ingredienser och innehåller aldrig några kemiska ingredienser. Eftersom Akamuti tror på hållbar och etisk handel, används så många rättvisemärkta ingredienser som möjligt från utsatta samhällen runt om i världen. Deras ekologiska bivax och honung kommer från biodlare i Zambia och hjälper till att bevara stamsamhällena och de skogar som de bor i. Sheasmöret kommer från kvinnokooperativ i Ghana som hjälper till att finansiera projekt för förnybar energi.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!