Stäng
(Välj varumärke)
Akamuti African Red Palm Oil, 150 gAkamuti African Red Palm Oil, 150 g
Akamuti African Red Palm Oil, 150 g

Akamuti African Red Palm Oil är en unik och vacker afrikansk olja som har en djup orange färg. Oljan är en rik källa av vitamin E och provitamin A i form av karotenoider. Den innehåller cirka 15 gånger mer karotenoider än morötter, vilket kan förklara dess livfulla färger!

Röd palmolja används ofta som hudåterfuktning och är känd för att vara bra för torr hud. De höga nivåerna av A-vitamin har en föryngrande effekt och hjälper torr, väderbiten hud. E-vitamin är en fantastisk hudvitamin och har en positiv effekt på torrhet, ärr och bristningar.

Oljan är fast vid rumstemperatur. I Afrika är palmoljan alltid flytande men i vårt svalare klimat får vi ett underbart mjukt smör med en fantastisk färg. Röd palmolja smälter lätt in i huden och har en fylligt jordig doft.

Tillverkad av palmer med hjälp av traditionella, rättvisa och ekologiska metoder. Ingen kommersiell palmplantageodling bedrivs i denna oljeproduktion. Oljan är helt naturlig och har inte raffinerats på något sätt, och innehåller alla naturliga vitaminer och antioxidanter.

Ingredienser:
Wildcrafted red palm oil.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »