(Välj varumärke)
Loelle Ekologisk Mandelolja, 100 ml
Loelle Ekologisk Mandelolja, 100 ml

En 100% naturlig, ekologisk och kallpressad mandelolja från Loelle av absolut högsta kvalitet. Mandeloljan är en näringsrik kallpressad ekologisk olja som utvinns ur sötmandeln. 

Oljan är mild och halvfet med lång hållbarhet (2-3 år). Den verkar som återfuktande och mjukgörande och är därför idealisk för att återställa torr och narig hud, samt lindra klåda och eksem. Oljan innehåller omega 6 & 9 samt vitamin E. Mandeloljan är dryg, man behöver därför endast ett par droppar åt gången.

Oljan bidrar till en jämnare och slätare hud. Kan även bidra till att minska svullnader, minimera fina linjer samt mörka ringar runt ögonen. Kan användas i de flesta hudvårdsprodukter. Går utmärkt att använda som sminkborttagare och hårinpackning. Passar torr, grov, rynkig och känslig hud.

Mandeloljan kan vara ett jättebra hjälpmedel för dig med torrt eller skadat hår. Att användas som balsam för att återfå volym, stärka och reparera skadat hår. Som serum eller styling för glans och lyster. Mandeloljan sägs även kunna motverka håravfall.

Mandeloljans näringsgivande egenskaper bidrar till en fastare och smidigare hud och eftersom att den inte absorberas omedelbart av huden, passar den utmärkt som massageolja. Att blanda med andra eteriska oljor inför massage för att uppnå ökat psykiskt välbefinnande.

Prunus amygdalus dulcis oil*. * = ekologisk.Jordklok tipsar!

Loelle Ekologisk Arganolja
2 STORLEKAR
KAMPANJ
från 88 kr (98 kr)
Mer info
Crearome Eteriska Oljor, 10 ml
38 DOFTER
KAMPANJ
från 40 kr (45 kr)
Mer info
Växbo Lin Disktrasa i Lin
18 FÄRGER
-10%
89 kr (99 kr)
Mer info
Lagertvål Aleppotvål Traditionell, ca: 170-200 g
8 VARIANTER
KAMPANJ
från 44 kr (49 kr)
Mer info
Hurraw! Lip Balm, 4,3 g
22 SMAKER
-11%
39 kr (44 kr)
Mer info
Egyptian Magic All-Purpose Skin Cream
2 STORLEKAR
KAMPANJ
från 251 kr (279 kr)
Mer info
Akamuti African Black Soap
2 STORLEKAR
KAMPANJ
från 71 kr (79 kr)
Mer info
J.R. Liggetts Old-Fashioned Coconut & Argan Oil Shampoo Bar
2 STORLEKAR
KAMPANJ
från 17 kr (19 kr)
Mer info

Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »
Stäng