Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Kroppsvård / Kroppsolja & Fett / Akamuti Hemp Oil, 100 ml

Akamuti Hemp Oil är en fyllig, grön olja som är kallpressad och kommer från brittiska gårdar. Hampaoljan innehåller en hög andel omegafettsyror som är viktiga för att bibehålla frisk hud. Hampafrö är den största källan av essentiella fettsyror i hela växtriket. I dessa fettsyror ingår 55% linolsyra och 25% linolensyra som bidrar till frisk hud och hår. Oljan rekommenderas för kronisk torr hud, grov hud samt törstig och undernärd hud. Enbart för utvärtes bruk.

Ingredienser (INCI):
Hemp oil (cannabis sativa)*. * = ekologisk.

Akamuti är ett brittiskt varumärke som tillverkar ekologiska kroppsvårdsprodukter med hänsyn till social hållbarhet och etiskt ansvarsantagande. Produkterna är handgjorda av helt naturliga ingredienser och innehåller aldrig några kemiska ingredienser. Eftersom Akamuti tror på hållbar och etisk handel, används så många rättvisemärkta ingredienser som möjligt från utsatta samhällen runt om i världen. Deras ekologiska bivax och honung kommer från biodlare i Zambia och hjälper till att bevara stamsamhällena och de skogar som de bor i. Sheasmöret kommer från kvinnokooperativ i Ghana som hjälper till att finansiera projekt för förnybar energi.Kanonpriser i butiken just nu!

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!