Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Kroppsvård / Kroppsolja & Fett / Crearome Ekologisk Havtornsfruktolja Kallpressad, 30 ml

Crearomes ekologiska havtornsfruktolja är en halvfet, kallpressad olja som är rik på karoten och palmitolsyra. Den används i olja och crème med 1-3% för torr och mogen hud. Lämpar sig även för de känsliga hudpartierna runt ögonen och för torra slemhinnor i underlivet. E-vitamin är tillsatt för längre hållbarhet. Ger lite färg till produkter. Bra som kosttillskott! Dosering: 5-10 droppar/dag.

Ingredienser (INCI):
Hippophaë rhamnoides oil*, Rosmarinus officnalis leaf extract (0,1%). * = ekologisk.

Ursprungsland: Tyskland.

Crearome är ett nyfiket och kunskapsintresserat varumärke som är marknadsledande i Sverige på rena eteriska oljor, andra naturliga doftämnen samt råvaror till hudvårdsprodukter som man kan göra själv. Crearomes naturliga och ekologiska råvaror är av högsta kvalitet och noggrant utvalda av leverantörer från hela världen.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!