Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hårvård / Hårfärg / Logona Örthårfärg, 100 g

Logona örthårfärger färgar håret på ett mycket skonsamt sätt i harmoni med naturen. Denna vegetabiliska hårfärg lägger sig runt hårstråna som en film. På så sätt bestämmer din ursprungliga hårfärg ditt individuella färgresultat. En komposition av henna och andra växtfärger samt vegetabiliska vårdande ämnen ger håret färgbriljans, glans och volym. Innehåller inga syntetiska färg-, doft- och konserveringsämnen.

Färger:
010 GYLLENBLOND - För ljus- till mellanblont hår.
020 KARAMELLBLOND - För ljus- till mellanblont hår.
050 MAHOGNYBRUN - För mellanblont till brunt hår.
060 NÖTBRUN - För mellanblont till brunt hår.
070 KASTANJEBRUN - För mellanblont till brunt hår.
080 NATURBRUN - För mellanblont till ljusbrunt hår.
090 MÖRKBRUN - För blont till mellanbrunt hår.
091 CHOKLADBRUN - För ljusblont till mörkbrunt hår.
092 RÖDBRUN - För ljusblont till mörkbrunt hår.
101 INTENSIV SVART - För brunt till mörkbrunt hår.

Förpackningen innehåller:
Örthårfärg pulver 100 g
1 par handskar
1 värmehuva
1 bruksanvisning

Före färgning rekommenderar vi Logona Mineral Clay Pre-Treatment, som tar bort alla spår av behandlings- och stylingprodukter, såsom silikoner och filmbildande medel.

Efter färgning rekommenderar vi Logona Color Fix After-Treatment. Denna färgfixeringsprodukt fixerar färgen och intensifierar dess ljusstyrka, och förlänger livslängden avsevärt för din hårfärgningsbehandling.

 

Ingredienser (INCI):
Klicka på länken nedan för innehållsförteckning av samtliga färger:
PDF-dokument

Logona Naturkosmetik vårdar och förskönar huden med råvaror och ämnen från naturen. Detta sker med hälsogivande, naturvänliga råvaror som stimulerar och understödjer hudens naturliga funktion. Logonas produkter kontrolleras regelbundet av ett fristående ekologiskt kontrollorgan samt av BDIH och de nya produkterna är även NaTrue-märkta. Bättre kan det inte bli!Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!