Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hårvård / Hårfärg / Crearome Hennapulver, 100 g

Naturligt hennapulver med färggivande egenskaper. Hårfärgningen kan göras som gel, oljeinpackning eller med vätska. Innehåller inga syntetiska färg-, doft- och konserveringsämnen.

Användning:

  1. Blanda 1-2 dl hennapulver med 2-4 dl citronsaft.
  2. Låt stå upp till 12 timmar i rumstemperatur.
  3. Applicera pastan i håret och vistas gärna på varmt ställe (i solen, bastun eller värm med hårtork).
  4. Låt verka i 30 minuter till 2 timmar.

OBS! Använd inte om du är allergisk mot henna. Ta i beaktande att resultatet beror på din ursprungliga hårfärg, om du har behandlat håret med starka kemikalier och verkningstiden på färgningen. Gör alltid en testslinga.

Ingredienser (INCI):

Röd:
Lawsonia inermis.

Svart:
Indigofera tinctoria leaf powder

Crearome är ett nyfiket och kunskapsintresserat varumärke som är marknadsledande i Sverige på rena eteriska oljor, andra naturliga doftämnen samt råvaror till hudvårdsprodukter som man kan göra själv. Crearomes naturliga och ekologiska råvaror är av högsta kvalitet och noggrant utvalda av leverantörer från hela världen.Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!