Stäng
(Välj varumärke)
Akamuti Amazonian Murumuru Butter, 50 g
Akamuti Amazonian Murumuru Butter, 50 g

Akamuti Amazonian Murumuru Butter är ett krämfärgat brasiliansk trädsmör som är känt för sina effektiva mjukgörande och lugnande egenskaper. Det är fullpackat med A-vitamin och innehåller tre gånger högre halt än morötter!

Smöret bidrar till att behålla fukt, återställa naturlig glans och mjukhet samt förbättra flexibiliteten i håret. Är perfekt för torrt hår eftersom det skapar en genomsläpplig barriär som hindrar fuktförlust samtidigt som huden hålls fuktig och smidig. Murumuru är idealiskt för att behandla livlöst och skadat hår. Rekommenderas starkt för afrohår.

Användning:

Murumurusmör är fast vid rumstemperatur. Smält 1 matsked Murumuru och kamma eller massera in i fuktigt hår som en förtvättsbalsam. Kan användas som ett ”leave- in” balsam för afrohår.

Ingredienser (INCI):
Murumuru butter (astrocaryum murumuru).Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »