Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hygien / Övrigt / Ekologisk bomull / LastObject LastTissue, 6-pack

LastTissue är ett återanvändbart och hållbart alternativ till traditionella engångsnäsdukar. En förpackning innehåller sex stycken vita näsdukar/servetter som tillsammans kan återanvändas 3000 gånger eller mer om du tar väl hand om dem. Näsdukarna är gjorda i mjuk, ekologisk bomull och kommer i ett smart fodral som är tillverkat av högkvalitativ och livsmedelsgodkänd silikon. Fodralet har en avdelare på insidan som separerar använda näsdukar från rena.

När näsdukarna är helt förbrukade kan du fylla på fodralet med LastTissue Refill.

  • Tvättbara näsdukar i ekologisk bomull.
  • Ersätter mer än 3000 engångsnäsdukar.
  • Mjuka och hygieniska.
  • Smart fodral i flera färger.

Användning:

Dra ut rena näsdukar från botten av fodralet. Förvara sedan de använda näsdukarna i fodralets övre fack. När alla näsdukar är använda kan du tvätta dem i maskin. Nytvättade näsdukar viks och rullas ihop innan de sätt in i fodralet igen.

Tvättråd:
Tål maskintvätt i upp till 60°C. Vi rekommenderar att du tvättar näsdukarna i en tvättpåse och sedan lufttorkar för att förlänga livslängden. Se till att näsdukarna inte är hopskrynklade när du stoppar in dem i tvättmaskinen. Silikonfodralet kan rengöras i diskmaskinen.

Mått:
Näsduk: 19 x 19 cm
Fodral: 11 x 5,5 x 2,5 cm

Material:
Näsduk: Ekologisk bomull
Fodral: Livsmedelsgodkänd silikon

Tillverkade i Kina.

LastObject grundades 2018 av Isabel Aagaard, en dansk designer som var frustrerad över antalet engångsprodukter på marknaden. Hon bestämde sig därför för att skapa innovativa lösningar som minskar behovet av engångsprodukter i vardagen. Varumärkets första skapelse var LastSwab, en produkt som ersätter bomullspinnen och som kan återanvändas över 1000 gånger. Sedan dess har LastObject lanserat flera hållbara alternativ till engångsprodukter, bland annat rengöringsrondeller och näsdukar som går att tvätta i maskin. Tillbehör till LastObject LastTissue, 6-pack