Stäng
(Välj varumärke)
Klockargårdens Tvättmedel Tvättnötter & Lavendel, 1 L
Klockargårdens Tvättmedel Tvättnötter & Lavendel, 1 L

Ett flytande tvättmedel av tvättnötter med en härlig doft av lavendel. Passar både maskin- och handtvätt i alla temperaturer. Skadar inte färger utan rekommenderas särskilt för färgade och svarta plagg. Vid vittvätt kan lite natriumkarbonat eller bakpulver tillsättas. Lämplig för allergiker då det är en frukt och inte en nöt. Dermatologiskt testad.

Räcker till ca. 25 tvättar.

Samu tvättnötter samlas, torkas och rengörs i Indien av lokalbefolkningen. Detta är en viktig inkomstkälla, speciellt för kvinnor som tack vare detta kan försörja sig och sina familjer. Tvättnötterna är rättvisemärkta genom Planet Pure.

Användning:

Häll medlet direkt på tvätten eller i tvättmedelsfacket. Skaka flaskan innan!

Dosering:
30 ml i mjukt vatten.
40 ml i medelhårt vatten.
50 ml i hårt vatten.

Ingredienser (INCI):
Aqua, Soap nut extract*, Soapwort seed extract*, Camellia seed extract*, Decyl glucoside, Xylose, Guar gum*, Ethanol*, Citric acid, Fragrance (lavandin oil*), P-anisic acid, Potassium sorbate, Linalool**.  * = ekologisk, ** = förekommer naturlig i eterisk olja.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »