Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Städ / Badrum / Gröna Gredelina Naturliga WC-bomber, ca. 9 st

Gröna Gredelinas handgjorda WC-bomber håller toaletten ren och fräsch med naturliga, ekologiska och giftfria ingredienser. WC-bomberna är inte ett alternativ till städning utan är mer ett komplement så att det doftar fräscht mellan städningarna samt att de löser upp smuts och kalk. Släpp en tablett i toaletten och låt den verka, gärna över natten eller innan du får gäster. Den friska doften kommer från antibakteriell eukalyptusolja. Kommer i en fin presentkartong.

Ingredienser:
Sodium bicarbonate (bikabonat)*, Sodium citrate (citronsyra)*, Eucalyptus globulus leaf oil (eterisk olja från eukalyptus)*, Aqua (vatten). * = ekologisk.

Tillverkad i Sverige.

Gröna Gredelina är ett svenskt familjeföretag som skapar naturliga hushålls- och hudvårdsprodukter från grunden. Företaget grundades och drivs av Lina Paciello som har sina rötter i södra Italien. Hon har hämtat mycket av produktfilosofin därifrån och knutit ihop den med den nordiska enkelheten. Produkterna tillverkas med omsorg och omtanke efter genuina välbeprövade och gamla recept. De innehåller så få ingredienser som möjligt och många är dessutom handgjorda. Gröna Gredelina väljer endast de bästa råvarorna, som är fria från skadliga ingredienser såsom parabener, sulfater, mineraloljor och syntetiska tensider. Alla doftämnen kommer från de finaste eteriska oljorna eller ftalatfria och växtbaserade parfymoljor. Samtliga innehåller minsta möjliga halt av allergener.