Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Råvaror / DIY / Fett / Vax / Crearome Ekologiskt Kakaosmör Chips, 100 g

Ekologiskt kakaosmör i granulat för enkel användning. Används främst i hudvårdsprodukter som exempelvis salvor, cerat, krämer och bodybutter för att ge konsistens och för att göra huden mjuk och elastisk samt ge den skydd. Bra och skön att använda på torrare partier av kroppen som till exempel händer, fötter, armbågar och knän.

Kakaosmöret från Crearome är av matkvalitet och kan även användas till choklad som konsistensmedel. Ger den där härligt smältande känslan när chokladen kommer i kontakt med vår varma mun. Har samma smältpunkt som vår hud, ca. 35-37°C.

Ingredienser (INCI):
Thebroma cacao seed butter*. * = ekologisk.

Ursprungsland: Peru.

Crearome är ett nyfiket och kunskapsintresserat varumärke som är marknadsledande i Sverige på rena eteriska oljor, andra naturliga doftämnen samt råvaror till hudvårdsprodukter som man kan göra själv. Crearomes naturliga och ekologiska råvaror är av högsta kvalitet och noggrant utvalda av leverantörer från hela världen.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!