Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Disk / Handdisk / Klockargårdens Diskmedel Tvättnötter & Citron, 500 ml

Ett naturligt, tvättnötsbaserat diskmedel med ekologisk citronolja som ger extra diskkraft och en frisk doft! Löser effektivt smuts och fett, några droppar räcker oftast. Dermatologiskt testat.

Samu tvättnötter samlas, torkas och rengörs i Indien av lokalbefolkningen. Detta är en viktig inkomstkälla, speciellt för kvinnor som tack vare detta kan försörja sina familjer.

Ingredienser:
Aqua vitalis (vitaliserat vatten), Sapindus mukorossi extrakt (tvättnötsextrakt)*, Polyglucoside (ytaktivt ämne), Citrus limon peel oil (citronolja)*, Sapomaria officialis extract (växtextrakt)*, Camellia oleifera extract (växtextrakt)*, Potassium sorbate (konserveringsmedel), Alcohol (alkohol)*, Citric acid (citronsyra), Guar gum (förtjockningsmedel)*, Anise acid, Sophorolipid (ytaktivt ämne), Fragrance (doftolja)*, Citral, Limoneme. * = ekologisk.

Klockargårdens är ett familjeföretag som funnits i Norberg, Bergsslagen sedan 1988. De tillverkar tvätt- och rengöringsprodukter samt kroppsvårdsprodukter som har minimal miljöpåverkan i produktionen och är skonsamma för människor, djur och natur. Klockargårdens tar inspiration från den närliggande naturen med visionen att tillverka produkter som ger njutning och välbefinnande i balans och sammanstrålning med naturen. Sedan millennieskiftet har de samarbetet med småleverantörer i Indien som distribuerar tvättnötter, Himalayasalt etc.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!