Stäng
(Välj varumärke)
Attitude Klimatneutralt Diskmedel utan doft, 700 ml
Attitude Klimatneutralt Diskmedel utan doft, 700 ml

Effektivt diskmedel från Attitude som är extra milt. Detta parfymfria diskmedel är framtaget med de minsta barnen i åtanke och är lämpligt för att diska nappar, nappflaskor och andra tillbehör, utan att det lämnas en parfymerad doft efter disken. Helt fritt från fosfater och färgämnen.

  • Växt- och mineralbaserade ingredienser.
  • Mer action, mindre bubblor!
  • Skonsamt för händerna.
  • Starka avfettningsegenskaper.
  • Fri från ftalater, 1,4-Dioxan, eten, formaldehyd, parabener, parfym, SLS/SLES, triclosan och andra skadliga konserveringsmedel.

Användning:

Häll 2 ml per liter varmt vatten, eller cirka 15 ml för en diskho av standardstorlek. För envisa fläckar, applicera direkt på ytan och skrubba. Ej avsett för användning i diskmaskin.

OBS! Attitude uppdaterar sin produktdesign, därför är det osäkert när produkten åter finns tillgänglig. Klicka gärna på "BEVAKA PRODUKT" så skickas ett mail till dig när vi fyllt på lagret igen.

Ingredienser (INCI):
Sodium coco sulfate (<5%), Myristyl glucoside (<5%), Lauryl glucoside (<5%), Sodium chloride (<5%), Sodium gluconate (<5%), Sodium citrate (<5%), Aqua (>30%).Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »