Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Redskap & Bestick / LoofCo Root Vegetable Scrubber

LoofCo Root Vegetable Scrubber är en naturlig skrubbsvamp som är idealisk för att rengöra jordiga och smutsiga rotfrukter utan att skada dem. Skrubbsvampen är handgjord av naturligt växtfibrer från torkad luffa (svampgurka) och är 100% biologiskt nedbrytbar. När svampen är utsliten kan den slängas på komposten. Levereras komprimerad för att spara energi under transport. I kontakt med vatten sväller den upp och blir mjuk och flexibel.

  • Biologiskt nedbrytbar.
  • Effektiv för rengöring av potatis, morötter m.m.
  • Släpper inte ut mikroplaster i avloppet.
  • Perfekt storlek som passar bra i handen.
  • Med bomullssnöre för upphängning.

Skötselråd:
Skölj noggrant ur skrubbsvampen innan första användning. Används tillsammans med vatten. Skölj av svampen efter användning, pressa ut vattnet och häng upp på tork för längre hållbarhet.

Mått: ca. 11,5 x 9 cm

Material:
Luffa med bomullssnöre.

Handtillverkad och etiskt producerad i Egypten.

LoofCo är ett brittiskt varumärke med en plastfri serie av pads, borstar och tillbehör för hudvård och rengöring i hemmet. Produkterna är tillverkade med naturliga växtfibrer av luffa och kokosnötskal (Loofah + Coconut = LoofCo!). De är biologiskt nedbrytbara, återvinningsbara och erbjuder ett miljövänligt alternativ till borstar, trasor, och svampar i plast. LoofCo stöttar traditionellt hantverk och småskalig produktion samtidigt som de garanterar en rättvis lön för arbetarna i Egypten och Sri Lanka.