Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Redskap & Bestick / Suztain Grytunderlägg Bambu - Fyrkantig

Ett fyrkantigt grytunderlägg med rundade hörn, tillverkat i ekologisk och hållbart odlad bambu. Grytunderlägget från Suztain skyddar underlaget mot varma grytor och kastruller samtidigt som det blir en vacker detalj på matbordet eller köksbänken. Bambun är polerad och behandlad med en livsmedelssäker olja som ger en sammetslen och värmetålig yta.

Bambu är ett extremt snabbväxande gräs som inte kräver bekämpningsmedel, konstbevattning eller konstgödsling. Dessutom är det lättviktigt, starkare än trä, naturligt fläckresistent och antibakteriellt. Bambu är därför ett mer hållbart alternativ än traditionellt trä.

Skötselråd:
Handdiska i varmt vatten med ett miljövänligt diskmedel och torka torrt. Olja gärna in grytunderlägget med jämna mellanrum för att återuppliva bambuträet. Använd en neutral olja som till exempel din vanliga matolja.

Mått:
Höjd: 0,7 cm
Diameter: 18 cm

Material:
100% ekologisk bambu.

Tillverkat i Kina.

Danska Suztain specialiserar sig på prisvärda och hållbara hushållsprodukter som tillverkas med hänsyn till både miljö och socialt ansvarstagande. Som en naturlig del av detta fokuserar Suztain på att undvika onödig användning av plast och skadliga kemikalier i sina produkter till förmån för miljön och människors välbefinnande.Kanonpriser i butiken just nu!

Najel Naturlig Pimpsten
-30%
27 kr (39 kr)
c/o GERD B2 Hair Serum
-30%
2 storlekar
fr. 27 kr (39 kr)
Terrible Twins Kaffefilter Linne
-25%
82 kr (109 kr)
c/o GERD Unisex Deodorant, 60 ml
-30%
139 kr (199 kr)