Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hygien / Övrigt / Ekologisk bomull / LastObject LastTissue Refill, 6-pack

LastTissue Refill innehåller sex återanvändbara näsdukar/servetter som du kan fylla på din LastTissue-förpackning med när de ursprungliga dukarna ligger i tvätten eller är helt förbrukade. Dessa dukar passar i näsduksfodralet LastTissue och servettlådan LastTissue Box.

  • Refillförpackning med 6 tvättbara näsdukar.
  • Ersätter mer än 3000 engångsnäsdukar.
  • Tillverkade i ekologisk bomull.
  • Mjuka och hygieniska.

Användning:

Kan användas både som näsdukar och servetter. Dukarna ska vikas och rullas ihop innan de sätts in i ditt LastTissue-fodral.

Tvättråd:
Tvättbara i maskin på 30°C. Vi rekommenderar att du tvättar näsdukarna i en tvättpåse och sedan lufttorkar för att förlänga livslängden. Se till att näsdukarna inte är hopskrynklade när du stoppar in dem i tvättmaskinen. Silikonfodralet kan rengöras i diskmaskinen.

Mått: 19 x 19 cm

Material:
Ekologisk bomull.

Tillverkade i Kina.

LastObject grundades 2018 av Isabel Aagaard, en dansk designer som var frustrerad över antalet engångsprodukter på marknaden. Hon bestämde sig därför för att skapa innovativa lösningar som minskar behovet av engångsprodukter i vardagen. Varumärkets första skapelse var LastSwab, en produkt som ersätter bomullspinnen och som kan återanvändas över 1000 gånger. Sedan dess har LastObject lanserat flera hållbara alternativ till engångsprodukter, bland annat rengöringsrondeller och näsdukar som går att tvätta i maskin. Tillbehör till LastObject LastTissue Refill, 6-pack

LastObject Laundry Bag
2 storlekar
fr. 89 kr