Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hygien / Mensskydd / Tygbindor / Imse Ekologiska Tygbindor Active Natt/ultra, 3-pack

Imses tvättbara tygbinda Active är en extra mjuk och följsam binda, tillverkad av ekologisk bomullsjersey. Natt/ultra är Imses allra mest absorberande binda och passar både som nattbinda, för dig som har rikligt flöde eller postpartum. Formad så att ena sidan är bredare, läggs åt det håll som du har störst behov. Förstärkt med ett tunt lager laminerat polyestertyg för att förhindra läckage och ge större trygghet.

Användning:

Bindan knäpps enkelt fast runt grenen i trosan. Den sida med de synliga sömmarna ska vara närmast vulvan.

Tvättråd:
Tvätta bindan innan du använder den första gången då det ökar absorptionsförmågan. Efter användning sköljs antingen bindorna ur och läggs i kallt vatten med salt eller så får de torka som de är, man kan då med fördel använda lite galltvål eller fläckborttagning innan tvätt. Tvätta sedan bindorna i tvättmaskinen i 60° med ditt vanliga tvättmedel. Använd inte sköljmedel, det förstör absorptionsförmågan och är inte bra för underlivsmiljön. Man kan istället tillsätta lite vinäger i sköljvattnet. Låt bindorna lufttorka, då håller de längst, eller använd torktumlare/torkskåp på låg temperatur.

Mått: 36 x 9 cm

OBS! Av hygieniska skäl så gäller ej bytesrätt/returrätt.

Material:
Ekologisk bomullsjersey + 1 lager PUL (polyuretanlaminerad polyester).

Tillverkade i Lettland.

Imse är ett svenskt varumärke som erbjuder funktionella och återanvändbara hygienprodukter, framtagna med stor respekt för och kännedom om kvinnokroppen och dess behov. De flesta produkterna tillverkas av ekologiskt odlad bomull, allt för att kunna erbjuda så rena produkter som möjligt. I sortimentet finner du allt från tvättlappar till tygbindor och amningsinlägg.Kanonpriser i butiken just nu!