Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hygien / Munvård / Tandtråd / Georganics Tandtråd av Aktiverat bambukol Refill - Peppermint, 2 x 30 m

Refill till Georganics tandtråd Activated Charcoal. Tandtråden är tillverkad av bambukolfibrer från hållbart odlad bambu och polyestergarn. Den har en vaxbeläggning av kandelillavax och innehåller ekologisk pepparmyntsolja som verkar antibakteriellt och ger en fräsch känsla i munnen. Förpackningen är tillverkad av komposterbart kraftpapper med vegetabilisk färg och innehåller 2 st refill á 30 meter, totalt 60 meter.

Material/ingredienser (INCI):
Charcoal fibres*, Polyester Yarn, Euphorbia cerifera wax*^, Mentha piperita oil*^. * = ekologisk, ^ = naturligt ursprung.

Tillverkad i England.

Brittiska Georganics tillverkar munvårdsprodukter som är framtagna för att uppnå en renare och hälsosammare munhygien på ett naturligt sätt. I sortimentet hittar du handgjord tandkräm, tandblekning, tandtråd och munskölj som endast innehåller naturliga och ekologiska ingredienser från mineraler och äkta växter. Georganics använder aldrig artificiella sötningsmedel, konserveringsmedel, mikroplast, fluor, propylenglykol, titandioxid, triklosan, SLS eller andra syntetiska ingredienser som ofta förekommer i konventionella tandvårdsprodukter. Georganics produkter kommer i plastfria och återanvändbara förpackningar.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!