Varukorg(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Övrigt / Ljus / Yvelis Värmeljus Refill

Dessa värmeljus säljes som stearinpuckar utan kopp och används som refiller. Du måste elda de i en tillhörande ljuskopp som säljes separat här! Yvelis tillverkar värmeljusen av olivstearin som är certifierat av Ecocert. Olivstearin görs av olivolja till skillnad från "vanligt stearin" som oftast tillverkas av animaliskt fett och/eller palmolja. Dessutom är olivstearinljus fritt från paraffin vilket ger en renare inomhusluft. 

  • Finns i 10- eller 24-pack.
  • Brinntid ca. 4-5 tim/st.
  • Handgjorda i Roslagen.
  • Utan palmolja, paraffin och animaliskt fett.

Användning:

När du eldat upp ditt värmeljus kan du bara ta bort vekrester, metallplattan och eventuellt stearin och sätta i en ny ljusrefill, trycka till den lite och tända. Detta gör att man inte behöver köpa värmeljus i aluminiumkoppar längre!

Mått:
Diameter: 38 mm
Höjd: ca. 20 mm
Vikt: ca. 20 g/st

OBS! Dessa refiller är något högre än Yvelis ljuskopp men det är inget som påverkar funktionen. De passar inte i alla koppar av aluminium då det finns flera olika storlekar.

Material:
Olivstearin, bomullsveke och vekeshållare av metall.

Yvelis tillverkar miljövänliga ljus för hand i Roslagen av de bästa råvaror som går att finna. Yvelis har valt att använda svenskt rapsvax i tillverkningen av deras doftljus. Svenskt rapsvax är närproducerat, naturligt och förnyelsebart och därför miljövänligt. Dofterna kommer från eteriska oljor som är noga utvalda, testade och av hög kvalitet.

Yvelis tillverkar även blockljus av olivstearin som till skillnad från vanligt stearin inte innehåller animaliskt fett eller palmolja.Tillbehör till Yvelis Värmeljus Refill