Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Övrigt / Ljus / Wellness Aromalampa Sober - Svart, 16,5 cm

En svart aromalampa med underrede i klarglas som ger ett balanserat ljus i runda former. Denna aromalampa blir en detalj i hemmet som skänker både stilfullhet, doftupplevelse och stämning. Du kan använda den både som aromalampa med vatten och eterisk olja överst eller bara som en mysig värmeljuslampa som talar för sig själv och ger en trivsam och välbalanserad ljusspridning. Den eteriska oljan (Apelsinlund 5 ml) som medföljer är av högsta kvalité och skänker en behagfull doft som får ditt hem att kännas välkomnande! OBS! Den medföljande eteriska oljan är inte ekologisk.

Användning:

1. Fyll aromalampans skål med vatten.
2. Tillsätt 3-15 droppar eterisk olja. Storleken på rummet avgör mängden. Har du aromalampan när dig, t.ex. på ett skrivbord räcker det med några få droppar.
3. Placera ett värmeljus i värmebehållaren och tänd det.
4. Ljuset värmer upp vattnet vilket gör att den eteriska oljan avdunstar och sprider sin väldoft i rummet.

Mått:
Höjd: ca. 16,5 cm
Bredd: ca. 9 cm

Material:
Glas och porslin.

Wellness är en samling utvalda produkter för dig och för kropp och känsla. Du finner aromalampor, aromastenar, kroppsskrubbar, borstar, massagetillbehör med mera. Wellness strävar efter naturmaterial och kvalité, skönhet och funktionalitet.Tillbehör till Wellness Aromalampa Sober - Svart, 16,5 cm

Crearome Ren Eterisk Olja, 10 ml
42 dofter
fr. 44 kr

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!