Stäng
(Välj varumärke)
BRUNS Products Hårdvax nr 31 - Oparfymerat, 50 ml
BRUNS Products Hårdvax nr 31 - Oparfymerat, 50 ml

Oparfymerat Hårdvax nr 31 från BRUNS Products är ett handgjort hårvax som ger håret volym, stadga och en matt, torr finish som varar hela dagen. Det ekologiska bivaxet och mandeloljan stylar inte bara håret utan skyddar och lugnar även hårbotten samt gör håret följsamt och mjukt. BRUNS hårdvax nr 31 är parfymfritt och passar dig som har allergi mot parfym/eteriska oljor eller helt enkelt föredrar doftfria produkter. Hårdvaxet är certifierat av AllergyCertified - en internationell stämpel för produkter som är snälla mot huden, inte orsakar hudirritationer och speciellt lämpliga för personer med hudallergier.

  • Handgjort med naturliga ingredienser.
  • Skapar volym, rufs, mjukhet och stadga.
  • Ger en matt, torr finish.
  • Passar kort till mellanlångt hår.
  • Kan användas varje dag i både torrt och vått hår.
  • Lätt att skölja ur.

Användning:

  1. Värm vaxet mellan händerna och fördela mellan fingertopparna.
  2. Massera in i hårbotten och krama in i längderna.
  3. Styla och forma ditt hår som du vill.

Ingredienser (INCI):
Cera alba, Calcium carbonate, Magnesium carbonate, Prunus amygdalus oil, D-Phantenol glycerine, Tocopherol, Helianthus anuus seed oil.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »