Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Vattenflaskor & Termosar / Klean Kanteen Vridkork till TKWide-flaskor

Klean Kanteen Twist Cap är en läckagesäker kork med inbyggt sugrör som passar alla flaskor från Klean Kanteens TKWide-serie. Fäll upp sugrörspipen genom att vrida korken ett halvt varv och stäng igen den för att få en läckagesäker flaska. Twist Cap är en dröm som går i uppfyllelse för alla Klean Kanteen-fans som vill ha både ett återanvändbart sugrör och en tät kork. Vem säger att du inte kan få allt? Twist Cap är också utrustad med Klean Kanteens nya TK Closure™ interna gängdesign för ökad termisk prestanda och en vridbar ögla som gör din flaska enkel att hänga upp eller bära med i handen. En förlängare i silikon medföljer vilket gör sugröret kompatibelt med alla flaskstorlekar av Klean Kanteen TKWide. Förlängaren fästs enkelt i botten på sugröret och kan klippas av till önskad längd för att passa just din flaska.

  • Läckagesäker kork med inbyggt sugrör.
  • Passar alla TKWide-flaskor.
  • Praktisk ögla för enkel fastsättning.
  • Enkel att rengöra, montera och demontera.
  • Fri från bly, BPA och ftalater.

Skötselråd:
Tål maskindisk i den övre diskkorgen.

Mått:
Höjd: 89,4 mm
Diameter: 62,2 mm
Vikt: 86,5 g

OBS! Endast kompatibel med Klean Kanteens TKWide-flaskor. Rekommenderas ej för heta drycker på grund av det rostfria sugröret.

 

Material:
Polypropylen/PP #5, Rostfritt 18/8-stål av livsmedelskvalitet och silikon.

Ansvarsfullt tillverkad i Kina.

Klean Kanteen tillverkar hälsosamma, snygga och miljövänliga alternativ till flaskor, matlådor och sugrör av plast och aluminium. Produkterna är tillverkade av livsmedelsklassat rostfritt 18/8-stål av högsta kvalité, som varken absorberar eller ger ifrån sig smaker. Alla är fria från BPA, ftalater, bly och andra skadliga gifter.

Klean Kanteen är medlem av 1% For The Planet vilket betyder att de donerar mer än 1% av den årliga försäljningen till ideella organisationer som arbetar för att skydda och främja miljön på vår planet. Dessutom är Klean Kanteen ett B-Corporations certifierat företag. Det innebär att Klean Kanteen har en affärspolitik som stöder miljömässiga och rättvisa arbetsförhållanden.