Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Vattenflaskor & Termosar / Klean Kanteen TKWide Isolerad Flaska med Vridkork - Black

Klean Kanteen Insulated TKWide Twist Cap är en vakuumisolerad vattenflaska med vridkork och inbyggt sugrör, perfekt för snabb vätsketillförsel av kalla drycker! Vridkorken är läckagesäker och har en praktisk ögla som gör flaskan enkel att hänga upp eller bära med i handen. Flaskans interna gängdesignen TK Closure™ ökar den termiska prestandan och är kompatibel med alla Klean Kanteen TKWide-korkar, inkluderat den vakuumisolerade Wide Loop Cap som skapar en helt rostfri interiör. TKWide Black är pulverlackerad i en snygg matt svart färg med Klean Kanteens nyutvecklade Klean Coat™. Färgen är fyra gånger mer slitstark än tidigare och dessutom miljövänlig.

  • Slitstark konstruktion av rostfritt 18/8-stål.
  • Läckagesäker vridkork med inbyggt sugrör.
  • Rundad kant för bekväm drickupplevelse.
  • Nätt design - passar de flesta mugghållare.
  • Ger inte ifrån sig eller kvarhåller smaker.
  • Enkel att rengöra.
  • Fri från bly, BPA och ftalater.

Skötselråd:
Handdisk rekommenderas för Klean Kanteens isolerade flaskor. För noggrann rengöring kan du använda varmt diskvatten och en flaskborste. Vi rekommenderar även ett gammaldags rengöringstips: Häll i ett par teskedar bakpulver i flaskan. Fyll sedan på med hett vatten. Låt stå någon timma. Diska sedan rent. Flaskan ska inte frysas eller köras i mikrovågsugn.

OBS! Flaskan rekommenderas ej för heta drycker på grund av det rostfria sugröret. Ej avsedd för kolsyrade drycker.

Finns i två storlekar:

355 ml:
Håller drycker kalla: upp till 33 timmar
Mått: 186,7 x 76,2 mm
Öppningsdiameter: 66 mm
Vikt: 329,1 g

473 ml:
Håller drycker kalla: upp till 46 timmar
Mått: 222 x 76,2 mm
Öppningsdiameter: 66 mm
Vikt: 377,8 g

 

Material:

Flaska och sugrör: Rostfritt 18/8-stål av livsmedelskvalitet.

Kork: Polypropylen/PP #5 och silikon.

Ansvarsfullt tillverkad i Kina.

Klean Kanteen tillverkar hälsosamma, snygga och miljövänliga alternativ till flaskor, matlådor och sugrör av plast och aluminium. Produkterna är tillverkade av livsmedelsklassat rostfritt 18/8-stål av högsta kvalité, som varken absorberar eller ger ifrån sig smaker. Alla är fria från BPA, ftalater, bly och andra skadliga gifter.

Klean Kanteen är medlem av 1% For The Planet vilket betyder att de donerar mer än 1% av den årliga försäljningen till ideella organisationer som arbetar för att skydda och främja miljön på vår planet. Dessutom är Klean Kanteen ett B-Corporations certifierat företag. Det innebär att Klean Kanteen har en affärspolitik som stöder miljömässiga och rättvisa arbetsförhållanden.