Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Sugrör / Klean Kanteen Sugrörsset till TKWide-flaskor, 3 delar

Ett set med lock och sugrör som gör drickandet ur din Klean Kanteen TKWide-flaska lätt och utan spill. Sugröret är tillverkat av högkvalitativt rostfritt 18/8-stål och kommer med en avtagbar silikonflex-sugrörstopp. Sugrörets större diameter (10 mm) gör det idealiskt för smoothies, milkshakes och andra mer trögflytande drycker. Locket är BPA-fritt och lätt att rengöra med avtagbar silikonpackning. I setet medföljer en förlängare i silikon som gör sugröret kompatibelt med alla flaskstorlekar av Klean Kanteen TKWide. Förlängaren fästs enkelt i botten på sugröret och kan klippas av till önskad längd för att passa just din flaska.

Skötselråd:
Alla delar tål maskindisk.

Mått (kork):
Höjd: 38,1 mm
Bredd: 75,2 mm
Vikt: 51,7 g

OBS! Endast kompatibelt med Klean Kanteens TKWide-flaskor. Locket är ej läckagesäkert. Rekommenderas ej för varma drycker eller dricksglas som är lägre än 13 cm.

Material:

Sugrör: Rostfritt 18/8-stål och livsmedelsklassat silikon.
Lock: Polypropylen/PP #5 och livsmedelsklassat silikon.

Ansvarsfullt tillverkad i Kina.

Klean Kanteen tillverkar hälsosamma, snygga och miljövänliga alternativ till flaskor, matlådor och sugrör av plast och aluminium. Produkterna är tillverkade av livsmedelsklassat rostfritt 18/8-stål av högsta kvalité, som varken absorberar eller ger ifrån sig smaker. Alla är fria från BPA, ftalater, bly och andra skadliga gifter.

Klean Kanteen är medlem av 1% For The Planet vilket betyder att de donerar mer än 1% av den årliga försäljningen till ideella organisationer som arbetar för att skydda och främja miljön på vår planet. Dessutom är Klean Kanteen ett B-Corporations certifierat företag. Det innebär att Klean Kanteen har en affärspolitik som stöder miljömässiga och rättvisa arbetsförhållanden.Kanonpriser i butiken just nu!

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!