Stäng
(Välj varumärke)
Klean Kanteen Sugrörsset till TKWide-flaskor, 3 delarKlean Kanteen Sugrörsset till TKWide-flaskor, 3 delarKlean Kanteen Sugrörsset till TKWide-flaskor, 3 delarKlean Kanteen Sugrörsset till TKWide-flaskor, 3 delarKlean Kanteen Sugrörsset till TKWide-flaskor, 3 delar
Klean Kanteen Sugrörsset till TKWide-flaskor, 3 delar

Ett set med lock och sugrör som gör drickandet ur din Klean Kanteen TKWide-flaska lätt och utan spill. Sugröret är tillverkat av högkvalitativt rostfritt 18/8-stål och kommer med en avtagbar silikonflex-sugrörstopp. Sugrörets större diameter (10 mm) gör det idealiskt för smoothies, milkshakes och andra mer trögflytande drycker. Locket är BPA-fritt och lätt att rengöra med avtagbar silikonpackning. I setet medföljer en förlängare i silikon som gör sugröret kompatibelt med alla flaskstorlekar av Klean Kanteen TKWide. Förlängaren fästs enkelt i botten på sugröret och kan klippas av till önskad längd för att passa just din flaska.

Skötselråd:
Alla delar tål maskindisk.

Mått (kork):
Höjd: 38,1 mm
Bredd: 75,2 mm
Vikt: 51,7 g

OBS! Endast kompatibelt med Klean Kanteens TKWide-flaskor. Locket är ej läckagesäkert. Rekommenderas ej för varma drycker eller dricksglas som är lägre än 13 cm.

Material:

Sugrör: Rostfritt 18/8-stål och livsmedelsklassat silikon.
Lock: Polypropylen/PP #5 och livsmedelsklassat silikon.

Ansvarsfullt tillverkad i Kina.Tillbehör till Klean Kanteen Sugrörsset till TKWide-flaskor, 3 delar

Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »