Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Sugrör / Klean Kanteen Sugrörsset till TKWide-flaskor, 3 delar

Ett set med lock och sugrör som gör drickandet ur din Klean Kanteen TKWide-flaska lätt och utan spill. Sugröret är tillverkat av högkvalitativt rostfritt 18/8-stål och kommer med en avtagbar silikonflex-sugrörstopp. Sugrörets större diameter (10 mm) gör det idealiskt för smoothies, milkshakes och andra mer trögflytande drycker. Locket är BPA-fritt och lätt att rengöra med avtagbar silikonpackning. I setet medföljer en förlängare i silikon som gör sugröret kompatibelt med alla flaskstorlekar av Klean Kanteen TKWide. Förlängaren fästs enkelt i botten på sugröret och kan klippas av till önskad längd för att passa just din flaska.

Skötselråd:
Alla delar tål maskindisk.

Mått (kork):
Höjd: 38,1 mm
Bredd: 75,2 mm
Vikt: 51,7 g

OBS! Endast kompatibelt med Klean Kanteens TKWide-flaskor. Locket är ej läckagesäkert. Rekommenderas ej för varma drycker eller dricksglas som är lägre än 13 cm.

Material:

Sugrör: Rostfritt 18/8-stål och livsmedelsklassat silikon.
Lock: Polypropylen/PP #5 och livsmedelsklassat silikon.

Ansvarsfullt tillverkad i Kina.

Klean Kanteen tillverkar hälsosamma, snygga och miljövänliga alternativ till flaskor, matlådor och sugrör av plast och aluminium. Produkterna är tillverkade av livsmedelsklassat rostfritt 18/8-stål av högsta kvalité, som varken absorberar eller ger ifrån sig smaker. Alla är fria från BPA, ftalater, bly och andra skadliga gifter.

Klean Kanteen är medlem av 1% For The Planet vilket betyder att de donerar mer än 1% av den årliga försäljningen till ideella organisationer som arbetar för att skydda och främja miljön på vår planet. Dessutom är Klean Kanteen ett B-Corporations certifierat företag. Det innebär att Klean Kanteen har en affärspolitik som stöder miljömässiga och rättvisa arbetsförhållanden.