Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Vattenflaskor & Termosar / Klean Kanteen TKWide Isolerad Flaska med Cafékork - Real Teal

Klean Kanteen Insulated TKWide with Café Cap är en vakuumisolerad flaska skapad med mångsidighet, bärbarhet och prestanda i åtanke för att ge dig den ultimata vattenflaskan, kaffemuggen, sportflaskan och isolerade koppen i ett och samma paket. TKWide är den bästa återanvändbara lösningen för vatten, kaffe, te, smoothies och andra favoritdrycker - kalla eller heta!

Denna TKWide-flaska har Klean Kanteens läckagesäkra cafékork med justerbar metallögla som gör flaskan enkel att bära i handen eller fästa på en väska. Den interna gängdesignen TK Closure™ ger det allra senaste när det kommer till termisk prestanda och är kompatibel med alla TKWide-korkar, inkluderat den vakuumisolerade Wide Loop Cap som skapar en helt rostfri interiör för ökad termisk prestanda. Real Teal är pulverlackerad i en matt blå färg med Klean Kanteens slitstarka och miljövänliga Klean Coat™.

  • Slitstark konstruktion av livsmedelsklassat rostfritt stål 18/8.
  • Läckagesäker cafékork med hög termisk prestanda.
  • Nätt design - passar de flesta mugghållare.
  • Absorberar inte eller ger ifrån sig smaker.
  • Kompatibel med alla TKWide-korkar.
  • Fri från BPA, ftalater och andra gifter.

Skötselråd:
Handdisk rekommenderas för Klean Kanteens isolerade flaskor. För noggrann rengöring kan du använda varmt diskvatten och en flaskborste. Vi rekommenderar även ett gammaldags rengöringstips: Häll i ett par teskedar bakpulver i flaskan. Fyll på med hett vatten och låt stå någon timma. Diska sedan rent. Flaskan är inte avsedd för kolsyrade drycker och ska inte frysas eller köras i mikrovågsugn.

Finns i tre storlekar:

355 ml:
Håller drycker varma: upp till 11 timmar
Håller drycker kalla: upp till 38 timmar
Mått: 184,1 x 76,2 mm
Öppningsdiameter: 66 mm
Vikt: 350,5 g

473 ml:
Håller drycker varma: upp till 14 timmar
Håller drycker kalla: upp till 47 timmar
Mått: 219,7 x 76,2 mm
Öppningsdiameter: 66 mm
Vikt: 394,5 g

592 ml:
Håller drycker varma: upp till 17 timmar
Håller drycker kalla: upp till 63 timmar
Mått: 254 x 76,2 mm
Öppningsdiameter: 66 mm
Vikt: 447,9 g

 

Material:
Flaska: Rostfritt stål 18/8.
Kork: Polypropylen/PP #5, Silikon.

Ansvarsfullt tillverkad i Kina.

Klean Kanteen tillverkar hälsosamma, snygga och miljövänliga alternativ till flaskor, matlådor och sugrör av plast och aluminium. Produkterna är tillverkade av livsmedelsklassat rostfritt 18/8-stål av högsta kvalité, som varken absorberar eller ger ifrån sig smaker. Alla är fria från BPA, ftalater, bly och andra skadliga gifter.

Klean Kanteen är medlem av 1% For The Planet vilket betyder att de donerar mer än 1% av den årliga försäljningen till ideella organisationer som arbetar för att skydda och främja miljön på vår planet. Dessutom är Klean Kanteen ett B-Corporations certifierat företag. Det innebär att Klean Kanteen har en affärspolitik som stöder miljömässiga och rättvisa arbetsförhållanden.