Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Mat & Dryck / Smaksättning / Sötning / Urtekram Kokossirap, 180 ml

Urtekrams kokossirap är gjort av nektar från kokospalmens blommor. Blomståndarna tappas på sin söta, välsmakande nektar. Nektarn filtreras och värms upp minimalt (max 40 °C). Sedan är den vackert gyllenbruna sirapen klar att användas. Njut av den milda karamellaktiga smaken på pannkakor, i smoothies, i en kaka eller var som helst där du vill ha lite mer än bara en söt smak.

Ingredienser:
Kokossirap (nektar från kokospalmens blommor)*. * = ekologisk.

Urtekram startades 1972 och är en av pionjärerna inom ekologi. De lanserade världens första helt Ecocert-certifierade kroppsvårdsserie som var 100% vegetabilisk! Urtekram är idag en av nordens ledande producenter av ekologiska produkter och erbjuder ett brett sortiment av livsmedel, schampon, balsam, lotioner, tandkrämer, tvålar med mera.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!