Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Råvaror / DIY / Fett & Vax / Akoma Premium Unrefined Cocoa Butter (Chocolate Aroma)

Akoma Premium Unrefined Cocoa Butter är ett ekologiskt, kallextraherat och 100% oraffinerat kakaosmör med mild chokladdoft. Kakaosmör skyddar din hud och gör den mjuk och smidig. Perfekt mjukgörare för kroppens torrare partier som till exempel armbågar, knän samt fötter och händer.

Användning:

Detta kakaosmör kommer i bitar och lämpar sig bäst för egentillverkade kroppsvårdsprodukter. Kan exempelvis användas som konsistensgivare i krämer, salvor och bodybutters. Akomas kakaosmör premium är av matkvalitet (Food Grade) så du kan även testa att använda det till att göra kakor, smoothies, desserter och glass.

Ingredienser (INCI):
Theobroma cacao (100% cocoa butter)*. * = ekologisk.

Ursprungsland: Dominikanska republiken

Akoma Skincare har specialiserat sig på naturliga hudvårdsprodukter tillverkade av rena växtingredienser från Afrika. De samarbetar med ett fairtrade-kooperativ i Ghana för att framställa rått sheasmör, kokosolja och kakaosmör som är viktiga beståndsdelar i produkterna. Akoma driver också ett eget kvinnokooperativ (Akoma Cooperative Multipurpose Society) för att sysselsätta kvinnor i lokala samhällen och ge dem en viktig inkomskälla.