Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Råvaror / DIY / Örter / Örtagubben Ringblommor, 25 g

Örtagubbens ringblomma passar bra enskilt som ett gott blommigt te, eller tillsammans med andra örter i en härlig teblandning. Ringblomman innehåller naturlig salicylsyra med uppskattade egenskaper. Du kan också göra avkok på örten och använda i egengjorda hudvårdsprodukter. Ringblomma sägs ha välgörande egenskaper på olika hudproblem. Örtagubbens torkade ringblommor kommer från utvalda ekologiska odlare i Europa.

Tillredning:
Häll 2,5 dl kokande vatten över 1-2 tsk ringblomma, låt dra i 5-10 minuter.

Ingredienser:
Ekologisk ringblomma (calenduale flos).

Förvaras torrt och mörkt.

Örtagubben grundades 1930 av den legendariske örtpionjären Harry Blom. Varumärket drivs fortfarande i Harry Bloms anda, trots att mästaren själv gick ur tiden 1983. Idag erbjuder Örtagubben ett brett utbud av torkade ekologiska örter fria från onödiga tillsatser och kemikalier. Örtagubbens örter kan användas som de är till örtte eller för att göra egna teblandningar. Många av örterna passar också bra som smaksättare i mat och för dekoration. Du kan också göra avkok på örterna och använda i egentillverkad kroppsvård.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!