Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Dusch & Bad / Borstar & Skrubb / Toockies Handstickad Skrubbvante

Toockies skrubbvante avlägsnar effektivt smuts och döda hudceller samtidigt som den stimulerar cellförnyelsen och ger huden nytt liv. Den passar alla hudtyper och kan användas både till torr- och våtskrubbning. Formen på vanten gör att den lätt kan vändas och användas av både vänster- och högerhänta. Skrubbvanten, som är handstickad av ekologisk GOTS-certifierad bomull, är slitstark och har en lång livslängd jämfört med massagesvampar i plast som långsamt upplöses och släpper ut mikroplaster i våra vatten. Den skrubbar med oförändrad kraft även efter tvätt. Skrubbvanten är 100% biologiskt nedbrytbar och kan slängas på komposten när den gjort sitt.

  • Mild och effektiv exfoliering av ansikte och kropp.
  • Lämnar huden mjuk och fräsch.
  • Miljövänlig och socialt ansvarsfullt tillverkad.
  • Släpper inte ut mikroplaster i våra vatten.

Tvättråd:
Tvättas i maskin. Tål höga temperaturer. Kan torktumlas.

Mått: ca. 20 x 10 cm (one-size)

Material:
100% GOTS-certifierad bomull*. *= ekologisk.

Ansvarsfullt tillverkad i Indien.

Toockies är ett projekt, bundet till Fair Trade Federation, som startades för att skapa arbetstillfällen för kvinnor i Indien som vill ha ett värdigt sätt att försörja sig på.Kanonpriser i butiken just nu!

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!