Varukorg(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Sugrör / Klean Kanteen Sugrör Rostfritt stål (Ø 10 mm) - Multi Color, 4 delar

Rostfria sugrör är ett perfekt återanvändbart alternativ till engångssugrör i plast! Dessa snygga sugrör från Klean Kanteen är tillverkade av högkvalitativt rostfritt 18/8-stål och kommer med en avtagbar silikonflex-sugrörstopp i tre olika färger (blågrön, rosa och ljusgrön). De här sugrören har en större diameter än normalt vilket gör de idealiska för smoothies, milkshakes och andra mer trögflytande drycker. Den elektropolerade ytan på insidan gör sugrören lätta att rengöra. Oavsett om du dricker smoothies, pressad juice eller iskaffe, så gör dessa sugrör drickandet giftfritt och enkelt.

I sugrörssetet medföljer en förlängare i silikon som gör att sugrören passar Klean Kanteens nya TKWide-flaskor. Silikonröret fästs enkelt i botten på sugrören och kan klippas av till önskad längd för att passa just din Klean Kanteen.

Skötselråd:
Diska i maskin, eller för hand före första användning. Använd en sugrörsborste vid handdisk. Blöt diskborstens fibrer med varmt vatten för bästa rengöringsresultat. Använd inte rengöringsmedel som innehåller klor eller slipmedel.

Mått:
Höjd: 226,1 mm
Diameter: 10 mm
Vikt: 15,6 g

OBS! Rekommenderas ej för varma drycker.

Material:

Rostfritt 18/8-stål och livsmedelsklassat silikon.

Ansvarsfullt tillverkade i Kina.

Klean Kanteen tillverkar hälsosamma, snygga och miljövänliga alternativ till flaskor, matlådor och sugrör av plast och aluminium. Produkterna är tillverkade av livsmedelsklassat rostfritt 18/8-stål av högsta kvalité, som varken absorberar eller ger ifrån sig smaker. Alla är fria från BPA, ftalater, bly och andra skadliga gifter.

Klean Kanteen är medlem av 1% For The Planet vilket betyder att de donerar mer än 1% av den årliga försäljningen till ideella organisationer som arbetar för att skydda och främja miljön på vår planet. Dessutom är Klean Kanteen ett B-Corporations certifierat företag. Det innebär att Klean Kanteen har en affärspolitik som stöder miljömässiga och rättvisa arbetsförhållanden.Tillbehör till Klean Kanteen Sugrör Rostfritt stål (Ø 10 mm) - Multi Color, 4 delar